Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak je to tedy s těmi nelevicovími alternativci?

0 0
možnosti

Karma. Jsem levičák, ale levičák se zdravým rozumem, ohledně neomarxistů máte plnou pravdu. Snaží se z lidí udělat uniformní stádo. Říkají multikulturalizmus, ale myslí monolitický konzumně-kulturní mišmaš - všechny kultury smíchat a "zprůměrovat". Stejně tak školství - jako MCDonald - všude týž "hamburger", jednotné přijímačky, potírání různorodosti ve vzdělávání. Jenže tohle se brzy otočí proti nim, jen mám obavu, že si to odskáčeme všichni.

4 0
možnosti
Foto

Až na ty jednotné přijímačky, myslíte-li jimi přijímačky na SŠ, souhlasím se vším, co jste napsal.

Pokud jde o ty přijímačky, jisté minimální penzum znalostí by mělo být jejich jednotícím kritériem; nic proti tomu, když si konkrétní škola stanoví vyšší cíle (podmínky k přijetí), podobně jako jsou na umělecké školy talentové zkoušky, ale základní znalosti v mateřštině a matematice bych nezavrhoval.

1 0
možnosti

Levičáci mají tendenci hledat alternativu k současné "prohnilé" společnosti. Islám je jim sympatický, protože se na první pohled taky zříká konzumu, navíc má nádech romantického orientu. To naivnímu sluníčkáři stačí.

Bohužel islám vítězí nad naší společností svým dogmatismem a agresivitou. Nás škola a společnost učila, že pokud něčemu nerozumíme, máme se ptát. To muslim nesmí, ten si má přečíst Korán a nechat to na Alláhovi. Nic jiného nepřipouští. Zároveň nás společnost učí, že blbci je lépe ustoupit, protože jednat se s ním nedá. To je v případě islámu ale fatální....

2 0
možnosti

Stačí si přečíst v úvodu slovo "neomarxisté" a vím, že nemá smysl číst dál.

1 12
možnosti

J54a91n 53D84ě40d

7. 6. 2016 11:01

Na to máte zajisté plné právo, si nějaký článek nepřečíst. Jen je mi záhadou, proč jej pak máte potřebu komentovat.

12 0
možnosti

Levicový může být úplný blbec, lenoch, tlučhuba, u nich se hlavně přerozděluje to, co vytvořili chytří a pracovití. A že by se levičák ráčil zabývat podstatou islámu? To po něm proboha nechtějte. Kdyby to udělali, přišli by na to, že islám se v první řadě zbaví jich :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik