Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O85n67d95r59a 15Č90u98k74a93n

24. 8. 2016 18:49

Jedno video paniky jsem ti hodil na FB. Je logické, že ti co viděli ty převleky vzblízka poznali, že se jedná o šaškárnu. Takže video natáčející akci zblízka nic nedokazuje - panika proběhla dál.

0 0
možnosti
JR

J90a81r22a 66R30a70n85k

22. 8. 2016 20:28

Kdyz si vsimla i RT a to nemluvim o ostatnich, je toho hafo na netu:

https://www.rt.com/news/356688-prague-fake-isis-attack/

A to se mnozi ptaji, kolik tech muslimu v CR je.....

0 2
možnosti
JS

To Vaše "RT" zveřejňuje starou a již neplatnou zprávu, že došlo ke zraněním. Žádné zdravotnické zařízení ani záchranná služba neevidují žádné zranění v souvislosti s panikou na Staroměstském náměstí. Na Staroměstském náměstí bylo v čase scénky pořízeno ohromné množství obrazových záznamů, zatím žádný z nich nepotvrzuje, že by došlo k panice.

3 0
možnosti
MM

Potkal pan Konvička už ve svém životě muslima? Domnívám se, že reálně ne a proto se za něj za pomoci komparzu sám předvádí. Ono postavit svou politickou kariéru na boji proti islámu není tak snadné. Hlavně tím degraduje nutnou a skutečnou obranu proti terorismu, který se zaštiťuje islámem.

6 11
možnosti
MD

Mohl by se zastitovat trebas krestanstvim nebo budhismem.

2 1
možnosti
Foto

Máte tam několik nesmyslů:

1/ Problém ndělalo Allahu akbar, ale střelba slepými náboji. Pokud by hnutí Hare Krišna vytáhlo atrapy samopalů a střílelo slepými náboji paniku by to vyvolalo rovněž.

2/ Nevím kolik ze "sluníčkářů" by přálo Konvičkov smrt-většinov spíš vyjadřovali úlevu, že je nikdo neposlouchá a nestal se tam masakr.

3/ Jen totální Ignorant si může myslet, že akce byla zastavena ze Strachu co udělají muslimové a jen totální ignorant dokládá, že nenastala panika videem z těsné blízkosti akce.. Logicky v hysterii, kterou vyvolávají lidi jako jste vy a Konvičkas group.... v okamžiku kdy lidé slyší střelbu a nevidí její původ (a zdaleka ne všichni viděli odkud přichází) tak utíkají a panikaří.

4/ Trenky místo prezidentské standarty sice povoleny nebyly ale byla to jen recese (byť možná hloupa, ale recese) , která nikomu nemohla ublížit. Imitace střelby jak víme ublížit mohla a některým ublížila.

Celá akce neukázala vůbec nic o Islámu ani o "sluníčkářích". Ukázala jen nebetyčnou pitomost pořadatelů a těch co jsou nadále příznivci Konvičky.

8 12
možnosti
MD

Mne si timto pan Konvicka naopak celkem naklonil. A tak se rad zaradim mezi 'pitomce' uznavaji paradni branku z kopacky soupere.

8 3
možnosti
Foto

havlistické happeningy, jakkoli v médiíchj prosazované, jsou křečovité a nevtipné. Tento byl naopak vtipný, škoda, že policie zasáhla.

3 6
možnosti
MM

Vy se z toho "havlismu a havlistů" jednou pominete. Pokud se tak už nestalo! :-/

2 2
možnosti
MD

Pan Konvicka se muze jen usmivat. Stojic v pohode na suchu drzel spagat na spravnem konci, zatimco druhy byl ve Vltave. Tak prejme tem na druhem konci par slunecnych dnu, aby alespon trochu oschli. I kdyz hloupost, trapnost a bezradne zdeseni ze zbrani na ktere si jeho odpurci delali napravem pravo, v nich neoschne.

A tech par turistu bude mit nezapomenutelny nadherny zazitek, ktery se vyveze do celeho sveta.

5 5
možnosti
Foto

Především si myslím, že ten pán je chorý. A měl by se léčit v nějaké uzavřené psychiatrické léčebně.

7 6
možnosti
EP

Především si myslím, že jste toho opět řekl fakt mnoho.

0 0
možnosti
VF

To tu zas schytáte. Budiž Vám iDNES lehká. ;-)

9 3
možnosti
Foto

Jako boj proti islámskému terorismu je Konvičkovo kostýmní představení asi tak stejně účinné jako zákaz burkin. Mediálně se bude hezky vyjímat, praktický efekt nulový.

5 0
možnosti
Foto

Tak já mám z akce úplně opačný názor. Neukázala na nesmyslnost "sluníček" a jejich myšlení (což je škoda...), ale přesně naopak ukázala na hloupost a absenci relevantních argumentů ze strany pana Konvičky a lidí okolo něj. Pan Konvička, jako už v poslední době po několikáté, svými excesy dělá všem, kteří nechtějí ztratit svou kulturu na úkor islámu (k takovým lidem se počítám i já), jen medvědí službu. Já osobně, i když odpůrce islamizace Evropy, se musím proti takovým divadlům a pseudo-akcím vymezit a distancuju se od takových šaškáren.

12 2
možnosti
VF

Ano, je to křeč. Ale jsou asi jediní, kdo dnes ještě něco dělají.

17 4
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik