Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

K74a17r84e37l 16J25a48n97d28a

11. 10. 2016 0:10

Poslyšte vy si myslíte, že někoho donutíte ke svobodě zákazem? To je trochu bolševické, nezdá se vám?

0 0
možnosti
Foto

Pokud tuto svobodu bude garantovat i islám, nemám problém. Ovšem pokud mají veškeré ty hábity demonstrovat to, co si islám myslí o nás, problém tady je. Islám je neslučitelný s demokracií a rovnými právy mužů a žen, náboženských skupin atd atd. A je známo, že islám nás, nemuslimy pokládá za méněcenné. Tak proč jim dovolit ponižovat naše ženy v našich zemích?

0 0
možnosti
TM

Mě je těch žen v podstatě až líto, oni v těch islámslkých, s prominutím, sr4tschkách žijí od narození a svobodu nikdy nepoznaly i když byla všude okolo. Mají vymyté mozky, takže jim ani nepřijde, že jsou nesvobodné, svobodu nikdy nepoznaly a když o ní začnou uvažovat, tak jim jejich vymytý mozeček řekne, že hřeší a že půjdou do pekla.

Občas některá muslimka prozře, zřekne se Islámu, ale pak jí hrozí od její rodiny a souvěrců zavraždění. Jinými slovy, je ani nenapadne si ty burkiny nevzít.

0 0
možnosti
Foto

Měl jsem tu možnost plavat několikrát v jednom bazénu s Arabkou oděnou v burkinách a jejím manželem, který se k ní velmi pěkně choval.

Vůbec mi to nevadilo.

Důležité je, že díky těm burkinám (které se konec konců podobají ženským plavkách na počátku 20. století) alespoň byla Arabka schopná vlézt do toho bazénu a plavat a měla tu potřebu. Zbytek chce čas.

1 2
možnosti
RV

Když tomu dáte čas a necháte to být, brzy se budou po evropských plážích nemuslimky bát chodit nezahalené. Ověřeno praxí.

4 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik