Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I na vás se vaří voda !

0 0
možnosti
PB

.... tak Terezu narvali do mixeru a vodletěli na "bezpečný" místo a vostatní lordi se zabarikádovali v parlamentu a do večera debatovali vo tem jak vobyčejnem Britům naservírujou že sa teda nikeho, ale vopravdu nikeho, nebojijou,- ....divný, žejoV?!

4 0
možnosti
DK

Jasně...mám dojem, že počet míst pro ochranu obyvatel Prahy je 40%...a co s tím zbytkem?

1 0
možnosti
JB

To jejich - nebojíme se, je jen bohapusté plácání. Bojí se. Theresa Mayová se bála, a fest. Viděla jsem video, jak ve spěchu opouští budovu, a byla zmatená, běhala kolem aut, a ani nevěděla, do kterého nastoupit. Prostě strach a stres. Jak by ne. Terorista, podle vyjádření jednoho z novinářů, je jen s nožem dostal na vzdálenost 3 dveří od premiérky. Co kdyby měl pistoli? Nebo kalašnikova? Bojí se, a budou se bát nadále.

12 1
možnosti
RV

Ale bohužel ne nás...

6 0
možnosti
Foto

To, že politici mají ochranu byla věc zcela normální za komunistů. Na prvního máje se musel přivést pyrotechnik, který prozkoumal tribunu ze které se bude řečnit a to se jednalo o okresní město a vydal bumážku, že je vše prověřeno a min nět. Pak to do druhého dne neptržitě hlídala VB. Větší sranda byla, když Gusta vyrazil na výlet. V každém městě se prolezla kanalizace, každý kanál se prohlédl. Na každé odbočce do pole stál přislušník VB, v každém roští, remízku seděl ostřelovač. Před příjezdem Gusty se trasa uzvařela, vlaky se zastavily, obchody se uzavřely. Na trasu nesměla ani sanitka. Auto s Gustou jelo uprostřed na každé straně jeho auta jelo auto. To prosím v době, kdy všichni milovali komunismu a Gustu. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Uvedený popis opatření platných kdysi pro Husáka je shodný za posledních 15 let s opatřeními pro současné prezidenty USA (a k tomu se ještě navíc jako zlepšovák po prohlídce kanalizace všechny pouliční poklopy a mříže přivaří)...!

3 1
možnosti
Foto

On ten základní problém není v těch teroristických útocích, jejichž škody jsou spíše psychologické.

Zásadním problémem je rychlejší nárůst imigrační populace a tí i složení obyvatelstva některých evropských zemí.

4 0
možnosti

Měli by se bát. Útočí se na obyvatelstvo a to jak islámskými teroristy, tak označováním lidí, kteří na to poukazují, za xenofoby, fašisty a pod. Zatím v klidu přibývá imigrantů a až jich bude dostatečné množství, tak tyto milé politiky vyšachují a jejich místa obsadí svými lidmi. Měli by se tedy bát o svá koryta. Osobně se obávám, že bod obratu byl již překročen.

6 0
možnosti
Foto

Je to tak. Politik je nahraditelný (volby jsou toho důkazem) a tak by neměl být důvod na jakoukoliv jeho ochranu nad rámec běžných občanů. On by si pak setsakra rozmýšlel jak bude rozhodovat, co bude říkat.

Vrchol ochrany je z naší země - policejní prezident, dvouhvězdičkový generál ověšený metály jako ruský veterán Velké vlastenecké války má ochranku protože se bojí nějakých, údajných, výhrůžek. To je tedy policajt jak poleno a "příklad" svým podřízeným.

9 0
možnosti
MC

To má být jako hlas z EU proti Brexitu? Váš článek by měl být adresován lídrůmEU.

1 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik