Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M97a78r98e11k 25H90r75u62b91y

14. 4. 2015 18:36

No, at to ctu jak chci, tak tam predevsim vidim nekontrolovatelnou zlovuli uradu, ne systemovou chybu a uz vubec ne primou odpovednost Babise (ac ma na hlave taky maslo, ale v jinych oblastech).

Takze co tu predevsich chybi, je odpovednost uredniku za svoji praci, a co tu prebyva - vetsina tech uredniku. :-/

0 0
možnosti
Foto

Nechápu ty lidi, kteří pořád nazývají živnostníky a podnikatele zloději a nechtějí jim dopřát vyšší zisky. Měli by si uvědomit, že podnikatel tyto vyšší zisky potřebuje, aby je mohl investovat zpátky do koloběhu ekonomiky: zaplatí služby účetní, provozovatele webstránek, třeba právníka, platí své zaměstnance, služby v reklamě, materiál nebo výrobky, se kterými pracuje, stroje a přístroje a člověk, který skutečně miluje to, co dělá, dále téměř vše investuje do rozšiřování svého podniku. Peníze se musí točit. Pokud převáží jednostranný proud financí (=na soc. dávky), je moc těžké ho otočit zpátky.

8 0
možnosti

Ale vždyť takhle to Bureš přeci chce. Malí živnostníci ho nezajímají - tím se vůbec netají, říká to otevřeně. On chce podporovat Agrofert, protože co je dobré pro Agrofert, je dobré pro celou ČR.  

(Zkuste odhadovat, kolik z těch postižených živnostníků sežralo koblihu a volilo ANO)

14 0
možnosti
Foto

I88v51o 24C51i65l22i10c38h

5. 3. 2015 18:03

Docela by mne zajímala odpověď na tu Vaši závorku.

2 0
možnosti
Foto

Takto stát pracuje.  To je normální stav.

5 0
možnosti

Naprosto přesné.

Tohle největšímu čerpateli dotací Babišovi nikdy nedojde.

Sice podniká, ale k reálnému životu malých podnikatelů nikdy ani nepřičichl a nedochází mu, že stát i lidi živí hlavně malí a střední podnikatelé.

12 1
možnosti
Foto

Za mě karma.R^

V našem národě, který se řídí heslem "nevadí, že mi chcípla koza, hlavně že sousedovi chcípla taky" to nevysvětlíte.

17 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik