Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M96i73l19a37n 77R85a31d76e79k

24. 9. 2015 19:54

mate naprostou pravdu, ale v dnesni EU je to volani na pousti. Evropane si zvykli ze nakraci do hnoje, a USA je z toho vytahne. To uz se bohuzel nestane.

A ze by Evropane sli bojovat, doslova bojovat, za svoji kulturu? Asi ne. Spise skloni hlavu a reknou si - bud me osvobodi Americane, nebo to nejak preziju kdyz sklonim hlavu a ono to vysumi. Coz je take reseni, ale vysumi to tak za 1000 let

1 1
možnosti

Souhlas, lidé nejsou housky z mekáče, aby byli všude stejní. Je to dobře, ale z nějakého důvodu jsou rozdíly mezi jednotlivci, etniky, národy a rasami pro spoustu lidí "nepřijatelné".

8 0
možnosti

Přesné...

https://www.youtube.com/watch?v=lvg7lRsCVJ8 

Platilo to tehdy, platí to dneska.

0 0
možnosti

Rv Nemohu souhlasit se vším. Výsledek evropského střetu křesťanství s islámem závisí na nás. Jen na nás závisí, zda je pro nás křesťanství životnější než islám. Kultura jde ruku v ruce s náboženstvím. A jen na nás záleží, jak dopadneme.

:-)

0 1
možnosti

Klidně to tak vnímejte a prožívejte, ale zkuste přijmout, že to tak nemají všichni.

Kultura jde ruku v ruce s náboženstvím u věřících - když už. A ani to není střet křesťanství s islámem, ale svobody s totalitou. Alespoň pro mě.

10 0
možnosti

Přesné. Není co dodat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik