Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S tou reklamou je to tak. :-)

3 2
možnosti
Foto

Váš článek vyvolává pocit, že jsme obětmi nějaké celosvětové i neomarxistické konspirace. Zůstal bych nohama na zemi. Někdo trvale porušuje pravidla Facebooku, tak má utrum, tím spíš proto, že je dost "viditelný". Spekulace o všemožných příčinách a důsledcích je nicméně dobré téma pro fantasy román. .

10 17
možnosti
JN

J34i60ř51í 98N39o14s29e92k

12. 1. 2016 9:36

Naprostý souhlas! KARMA!R^

20 2
možnosti
MD

Hodne dobry popis veci.

12 2
možnosti
MP

Bezvadně vystiženoR^. Jakýkoliv komentář netřeba! Nezbývá mi, než dát KarmuR^

27 1
možnosti
RH

Jsem pro absolutní svobodu slova, ale tohle je falešný problém. FB jen uplatňuje pravidla, se kterými každý uživatel projeví souhlas. Je to soukromá firma a je na ni, jaká určí pravidla.

13 3
možnosti
RV

Vždyť to píšu, že soukromě si může majitel dělat, co chce, i když u nás to bohužel neplatí (kouření v hospodách). Problém je, že ho do toho tlačí politici a aktivisti.

14 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik