Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

S vyzněním článku lze souhlasit, ale musí být splněna premisa, že onen střelec je příznivcem Donalda Trumpa. V Kanadě se americký president nevolí. Takže neznám způsob, jak to zjistit. Ono to nakonec může být zase úplně jinak a Donald se do toho míchá naprosto zbytečně, protože to s ním nemá nic společného. Ale nadpis je pro čtenáře lákavý.

5 0
možnosti
JN

J51i58ř31í 55N76o27s74e68k

31. 1. 2017 10:49

Na Facebooku Trumpa lajkoval. To jim stačilo.

Ale kolem jsou jiné věci...

5 0
možnosti
Foto

Pochopit bychom v prvé řadě měli, že každý kdo spáchá takovýto teroristický čin je psychopat, narušený jedinec nebo blázen. Ani normální muslimové si na tělo nedávají trhaviny, nekradou kamiony a nepořizují si kalašnikovi, byť si to nějací pomatenci mohou myslet. Kdyby to totiž tak bylo, žili bychom v pekle, což odporuje našemu pozorování. Nevidím důvod, proč bychom měli někoho takového chápat. Takový lidé mají být zlikvidováni nebo internováni, aby nemohli škodit.(myslím ty i ty). A je zcela nepodstatné jakou ideu pro svůj čin zneužili.

11 0
možnosti
EH

I reakce lidí bude podobná. Pokud muslim zabije muslimy, řekneme si dobře jím tak, je to jejich středověký způsob života. Pokud muslim zabije bezvěrce, muslimové si řeknou dobře jím tak, měli vyznávat pravou víru.

0 2
možnosti
JN

J32i16ř63í 50N92o58s32e31k

31. 1. 2017 10:09

?Někdo v té mešitě volal Allahu Akbar.

?Podezřelého vezli k soudu v bílém.

?Nebyl obviněn z terorismu, ale ze zabití.

!Podle kanadského práva toúdajně vypadá na konvertitu. (nemám ze své hlavy)

!!!!!!Celkově to je hodně divné, včetně "svědka".

Ano, obětí budou všichni, kdo nesouhlasí s celoplošným poislámšťováním západní civilizace.

18 2
možnosti
JR

J27a72r84a 45R79a31n35k

31. 1. 2017 23:45

Jeezes, zrovna Vy, pane Nosku, jeden z mala zdejsich, rozumejici anglicky, se divim.....

0 2
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik