Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud by každá prodavačka měla mít zbraň, tak by byl absolutní nedostatek pokladních! Proč? Víte jak jsou složité procedury pro získání zbraně musí zájemce podstoupit. Kolik z lidí pro toto nízkokvalifikované zaměstnání by to absolvovalo. Dokážete si představit, že by pokladní v Globusu měli u sebe zbraně? Do takového obchodu bych já nechodil ani v neprůstřelné vestě.

A k tmu Betaklanu o kterém mluvil Zeman. Ochranka by tam pustila lidi se zbraní? U nás určitě na jakýkoliv velký koncert ne. Na pražský hrad tuplem. Na besedu s prezidentem bych to taky nezkoušel.

Váš rozbor je účelový a jednostranný

3 2
možnosti
Foto

Měl byste psát dialogy přinejmenším k tv seriálům. Aspoň by to mělo nějaký vtip.R^

2 1
možnosti
LB

Drahoš na Hrad, Zeman na Vysočinu!

9 9
možnosti
Foto

A co budete dělat vy?

3 2
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik