Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Malininkatá chybička: premiér (ani ministři) nejsou v zaměstnaneckém poměru. (Obdobně, jako poslanci). Zákoník práce se na ně tedy nevztahuje.

Nejsem ani náhodou sympatizan Babiše. Přesto jsem přesvědčen, že jako workoholik pracuje mnoho hodin denně.

Mimochodem: On by také pan Babiš mohl pracovat 9 hodin denně jako premiér (to by včetně přesčasů mohl), dalších 9 hodin jako poslanec (tedy u jiného zaměstnavatele - to lze) a víkendových 8 hodin jako předseda strany ;-D

1 0
možnosti
PV

Houby s octem pracuje 18 hodin - vzpomínám si, jak v době Stalina se svítoli o okně jeho pracovny a lidé na vlastní oči viděli, že soudruh Stalin stále pracuje - po smrti Stalina vyšlo najevo, že tu lampičku zapínal a vypínal nějaký zřízenec 8-o

Je ale jisté že toto zabírá na 30% lidí a sami před sebou se stydí, že v montovně vydrželi jen 12hodin, když vůdce a spasitel maká 18 !!

1 0
možnosti
DM

Pracovat se dá dokonce i doma a dobrovolně,takže nic neporušujete.Pokud vás nenutí zaměstnavatel a vy ve vašem volnu připravujete podklady,například,vaše věc,to vám nikod zakázat nemůže

1 0
možnosti
Foto

Již staří Římané to věděli:

Quod licet Iovi, non licet bovi. (Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi).

R^

1 0
možnosti
DM

jen pro pořádek,tím bohem byl Jupiter,aneb správně Co je dovoleno Jovovi...

0 0
možnosti

No jo, to je všechno pěkný. Ale vemte, že Úřad vlády je už dneska pobočkou Agrofertu. Dyť on dělá sám na sebe, ty paragrafy se na něho vůbec nevztahujou:-)

6 1
možnosti
MV

To jsem zvedavej co Vám odepisou...

4 0
možnosti
Foto

Asi se půjdu udat. Jako placený trenér klubu jsem včera jsem organizoval od 8,00 do 14,00 turnaj dětí. Pak jsem měl od 16,00 do 17,30 trénink s chlapci U11. V 18 hod jsem si zašel do posilovny a 1,5 hodiny "pracoval" na své kondici. Pak jsem "pracoval" u sporáku když jsem si vařil guláš na dnešní oběd. Normálně ještě "pracuji" na své angličtině. Do Babiše mi sice chybí cca 5 hodin, ale i tak se už teď klepu jako osika, co se mnou Policie udělá.

2 0
možnosti
RV

A Vy si opravdu myslíte, že se pan "akční důchodce" chlubil před národem tím, že 10 hodin denně okopává zahrádku a chodí do posilovny?

1 0
možnosti
MB

Ona spravedlnost existuje a A.Babiš se na ni, již dívá. Ani tak nejde o Čapí hnízdo - jako o sud člověka. Chápu, že člověk začíná, aby vyprodukoval první milion, následně miliardu. Pak následuje současný stav, (asi majetek za 85). Nevidím rozdíl mezi 65, anebo co ,má člověka táhnout ke 105 , kde je ta lidská radost a uspokojení. Babiš si vybral cestu sám - dokonce vytasil to nejcenější, soukromí - otce, matku i děti - přísahal. Vedle popsaného, jsou zde měnící se fotky, zcela ztrhaný člověk, prasklé žilky - krvavé oko - stres, vypětí. Ten člověk hraje dále - už z vlastního vlaku ani vystoupit nemůže ! Hraje totiž o vše - O svou pověst, dobrého člověka ! Soud na Slovensku říká něco jiného = Bude se tedy soudit. Machinace s dotacemi = Spiknutí ! Rudorodičové = Pomluvy ! Mocné a drahé obranné složky Agrofertu makají - nespíme = Oligarchy si rozvracet nedáme ! Andreji, stojí to za to ? Na 99 % očekávám odpověď - Nikoliv ! Ale čo teď mám, ako robiť ? Tak jo ... :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik