Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já už se těším na tu Hermanovu tetu, kterou chce představit národu 17. listopadu. Vy ne? Třeba pak zase něco napíšete a já si to s chutí přečtu.:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Zatím nejlepší shrnutí kauzy Brady. Navíc moc hezky napsané. Dávám karmu i s pentličkou. R^

0 0
možnosti
Foto

Hlavně jsem se dosud nikde nedozvěděla nic konkrétního a omračujícího o neobyčejných zásluhách pana Bradyho o naši republiku. Naopak v rozhovoru pro LN uvedl, že ve své firmě asi 20 let

zásadně nezaměstnával české emigranty

3 2
možnosti
Foto

I když jsem dal plus, musím upozornit, že se pan Brady podílel na výukovém programu "Hančin kufřík" který se používá i u nás k seznámení studentů s holokaustem.

0 0
možnosti

Jenom mimochodem - ten vyhlášený týden neklidu už začal, nebo už skončil, já jsem nic nepoznal.:-)

2 1
možnosti

J80a44n 13B23u25r58d50a

3. 11. 2016 10:27

Povedzte Valenčík, čo vy si predstavujete pod takým slovom neomarxismus?

0 0
možnosti
Foto

Neloajalita pana Hermana vůči republice vrhá špatné světlo na jeho návrh pro Bradyho. Důvěryhodnost nějakého kandidáta se odvíjí od důvěryhodnosti jeho navrhovatele.

Vzhledem k tomu, že i USA se snaží zachovat přátelské vztahy s Čínou, nezbývá nám nic jiného, že ty přátelské vztahy udržovat přinejmenším na stejné úrovni. Herman diskredituje zahraniční politiku USA, našeho hlavního spojence.

5 2
možnosti
Foto

Diskredituje hlavně ČR a ničí naší důvěryhodnost v zahraniční politice. V mezinárodní diplomacii se ctí i nepsaná pravidla. Ignorovat je, si může dovolit v omezené míře akorát velmoc. Ony velmoci často ta pravidla tvoří. Herman navíc svým postupem podrazil vládu a zesměšnil minista zahraničí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik