Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě by se slušelo dodat, aby se islamofobové veřejně distancovali od činu tohoto teroristy. Nedělají to, a to je v podstatě totéž jako by s tím souhlasili. Protože jak říká stará pravda, ne každý islamofob je terorista, ale každý terorista je islamofob. Také by všichni světoví islamofobové měli zdůraznit, že jejich ideologie je mírumilovná a jejich kanadský soukmenovec jen nesprávně pochopil a vyložil si tuto ideologii. Jistě se brzy dočkáme reakce pana Konvičky, který vyhlásí mediální akci Ne mým jménem, kde veřejně odmítne, aby byl spojován s činem kanadského teroristy, který nepochopil, že Konvičkův výrok o tom jak namele muslimy do masokostní moučky byla pouhá neškodná nadsázka a ne návod.

0 1
možnosti
RV

#notinmyname

Spokojen?

A jinak jestli srovnáváte facebookové hlášky o masokostní moučce s upalováním zaživa, topením v klecích a uřezáváním hlav, tak jste nemocný člověk.

1 0
možnosti
MR

M31i76l58a35n 50R14a88d18e53k

31. 1. 2017 23:14

jo jo, zajímavé když vraždí třeba černoch v USA, tak se neobjeví v titulkách že to byl podporovatel Obamy a Hillary.

1 0
možnosti
AP

Ne vůbec jste se nezbláznil. Naopak, dokonale jste vystihl demagogii a prolhanost multikulturalistů. Skvěle napsáno, karma.R^

6 0
možnosti
DK

Skvělý článek. Taky mě štve, že média pořád hledají nějaké ospravedlnění pro muslimské teroristy, ale jak to udělá bílý nemuslim, hned vypadají zprávy jinak.

8 0
možnosti
PB

..... já ho chápu, zkrátka byl frustrovanej !,- semkneme se, žejo V ?!

9 0
možnosti
JL

Proč bych měl chápat nějakého vraha?

2 11
možnosti
RV

Ironie. Dočtěte to do konce.

17 0
možnosti
VV

Jakto, jeste vcera pozde vecer tady jisty bloger vsechny presvedcoval ze umi 6 jazyku a vsechny agentura hlasi ze to byl muslim.

2 3
možnosti
RV

Protože to včera všechny agentury hlásily?

8 1
možnosti
EH

Už jsou teda známy motivy útoku? Druhý měl být jakýsi Mohamed.

4 1
možnosti
JR

J28a85r16a 46R96a16n25k

31. 1. 2017 23:43

But these assertions are utterly false. The suspect is neither Moroccan nor Muslim. The Moroccan individual, Mohamed Belkhadir, was actually one of the worshippers at the mosque and called 911 to summon the police, playing no role whatsoever in the shooting.

The actual shooting suspect is 27-year-old Alexandre Bissonnette, a white French Canadian who is, by all appearances, a rabid anti-immigrant nationalist.

0 2
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik